Ћирилица Latinica
02.11.2018.
Sport

Pavićević o dolasku Brauna: Ovo je velika stvar!

Autor: Redakcija 7 Ostavite komentar

Dolazak Bobija Brauna u Mornar razbuktao je do neba košarkašku vatru u Baru.

Slavni igrač koji je nastupao za NBA ekipe Sakramento, Minesotu, Nju Orleans, Los Anđeles Kliperse i Hjuston i mnoge u Evropi, među kojima su Olimpijakos, Bešiktaš, Aris, Alba, Montepaski... ostaće sigurno do kraja ove godine u Baru, a možda i do kraja sezone bude nosio dres crnogorskog šampiona.

Šef stručnog štaba kluba iz grada pod Rumijom, Mihailo Pavićević, ne krije zadovoljstvo što će Braun biti u njegovoj ekipi:

"To je velika stvar za naš klub. Braun je jedan od najboljih igrača koji je ikada došao u jedan crnogorski klub, i, svakako, najbolji koji će nositi dres Mornara. Ovim transferom smo se upisali u košarkašku mapu kao ozbiljan klub. Od sada ćemo sa svakim drugim igračem o eventualnom dolasku u Mornar lakše razgovarati. Znajući Brauna i lično, iz Kine, uvjeren sam da smo napravili višestruko sjajan posao" – zaključio je trener Barana.

Braun je kao najbolji strijelac Evrolige dobio  2013. godine nagradu “Alfonso Ford”.

Izvor: Agencije

Komentari
Ljubo
Ljubo: Sretno. Extra vijest za Bar. Pajo legendo, zivio !
02.11.2018 12:16
rodni
rodni: Više bi me obradovala vijest da su potpisali : Martinića, braću Milošević, Jelenića i Pejovića. Ovaj Braun služi za samoreklamu, a da bi ga platili moraće još koji brod svrnut.
02.11.2018 13:58
Djaga
Djaga: Radujem se svakom uspjehu i dobrim zdravim projektima. Na zalost moramo da uvozimo igrace. Bilo bi zanimljivo utvrditi koliko kosta ovaj transfer i odakle je obezbijedjen novac? Nisam zlurad ali me zivo zanima koju funkciju u Mornaru pokriva Drago Spicanovic, i koliko dobija honorar. Mada je duzan to i da prijavi. Interesantno je analizirati da je i BEMAX sada ima svoj klub, i da aferu oko cigara treba posmatrati u sirem kontekstu.
02.11.2018 14:11
Лако
Лако: Не подржавам опцију којој припадају ови који воде Морнар,али није људски из љубоморе овдје коментарисати нешто што нема везе са спортом. Заиста! Напред Морнар.
02.11.2018 14:30
Djidja
Djidja: Bravo Lako tako je ovo je sport i mornar je nazalost jedino cime se imamo pohvaliti
02.11.2018 14:52
List Crne Gore
List Crne Gore: Molim cijwlu upravu KK" Mornar" da podnesu podrobne izvjestaje o svim upitima jednog rodnija, Djage i inih. Zivo ih interesuje sport. U tome su, pa je grijeh da ostanu neobavijesteni. Za sada makar neki klub iz malog Bara da se vinuo u vrh kosarkaske industrije. A prodaja i kupovina igraca, na svim meridijanima nije od juce. Zavist je cudo!
04.11.2018 16:36
Mileta za List Crne Gore:
Mileta za List Crne Gore: : Tačno je da trgovina i8gračima nije od juče na svim Merdijanima, ali nije baš uputno štetiti budžet jedine nam države švercom cigara, droge i oružja da bi se tamo neko rekreirao. Kad objave sve sponzore računajući i ovu čuvenu špediciju onda ćemo vjerovati da je to poštena rabota, do tada nas poštene barane sala neće viđeti.
05.11.2018 15:27
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar