Ћирилица Latinica
25.10.2018.
Sport

Zlatna Silvija stigla u Bar, svuda ovacije za svjetsku šampionku

Autor: Redakcija 5 Ostavite komentar

Silvija Popović (eks Radović) odbojkašica reprezentacije Srbije koja je postala prvak svijeta na nedavno održanom šampionatu u Japanu, stigla je u rodni Bar, a njeno pojavljivanje u gradu, na svakom koraku izaziva prave ovacije.

Sa Silvijom i njenim zlatnim odličjem koje je donijela i svom Baru, ponosno su se fotografisali i gosti i vlasnici  popularnog ovdašnjeg kafea "Tajm aut".

Podsjetimo, u velikom finalu pobeđena je Italija sa 3:2 (21:25, 25:14, 23:25, 25:19, 15:12).

Izabranice Zorana Terzića u Jokohami ispisale su nove stranice najvećeg uspjeha ženske srpske odbojke osvajanjem zlatne medalje poslije velike drame i meča punog preokreta.

Uspele su da se vrate poslije 1:2 u setovima i u petom, kada je bilo najbitnije, kapiten Maja Ognjenović i Tijana Bošković su bile na visini zadatka.

Među najzaslužnijim odbojkašicama za ovaj istorijski uspjeh bila je i Silvija Popović, koja je prije dvije godine ovdje donijela i srebrnu medalju, osvojenu takođe sa srpskom reprezentacijom, tada na Olimpijadi održanoj u Rio de Žaneiru.

 

Komentari
Ceca NK
Ceca NK: Bravo Barani !! i Baranke. Imate na koga da budete ponosni. I Silvija je na vas ponosna. Zivjela svjetska sampionka nasa.
25.10.2018 17:23
List Crne Gore
List Crne Gore: Bravo Silvija. Jasno da si zlatna, ali je jos jasnije da oni koji se navodno SAMO bave sportom, a kao neke su fore u gradu pod Rumijom, nisu se bas ptetrgrli. Srecno na svakom treningu, na svakoj utakmici. Sija, nego kako! Blago reprezentaciji koju kitis!
25.10.2018 22:19
Džoljo
Džoljo: Bravo Silvija svaka ti čast, kao i tvom suprugu Miću. Posebno bih pohvalio naj SRPSKIJI kafić u Baru - Time out, koji vode braća Čarapić. Nek se zna kako se zlato slavi. Peša, Rašo, Šule i Željko su posebno oduševljeni. Veliko bravo i samo tako nastavi. SILVIJAAAAA.
26.10.2018 00:57
za LCG
za LCG: Sjedi blavoru moras li ti komentarisati a neznas ni pravila odbojke ni kolko igraca igra i na kraju ona igra za srbiju a ne crnu goru sta se palite sto nespomenete onu djevojcicu koja je donijela medalju za cg u boksu .Bravo za silviju i Srbiju
26.10.2018 01:07
List Crne Gore
List Crne Gore: Farbam se i poskok sam. Volim Bar i Crnu Goru. Srpskog roda sam. Dubokog korijena. Zadovoljan/a?
28.10.2018 09:44
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar