Ћирилица Latinica
12.05.2024.
Политика

Мандић у Јасеновцу: Уједињени са црквом урадићемо све да осујетимо Спајића у опасној намјери

Аутор: Редакција 10 Оставите коментар

Предсједник Скупштине Црне Горе Андрија Мандић поручио је на церемонији Дана сјећања на жртве гедоцида у Јасеновцу да ће учинити све што је у његовој моћи да спријечи премијера Милојка Спајића и Владу да подрже најављену Резолуцију о Сребреници у УН.

„Да вам пренесем поруку и као предсједник српске политичке организације, представник српског народа у Црној Гори, да браћо не сумњате у нас, у ваше сународнике. Прошли смо свашта, разбили су нам заједничку државу са Србијом, протјерали су нам били српски језик, пријетили су нам да ће нас тракторима протјерати у Србију. Дискриминацију и насилну асимилацију вршили над нашим народом и у коначном када су ударили на нашу цркву и наше светиње, тада се све промијенило“, рекао је Мандић.

Он је додао да се то није промијенило онако како би желио српски народ након 30 година, да се заузме страна истине и правде, али се ипак много тога промијенило од 30. августа 2020.

„Ми смо подржали и подржавали до сада ову Владу, зато што је алтернатива онима што су нас протјеривали на тракторима и онај човјек који је био симбол антисрпства у читавом региону, они би преузели власт у Црној Гори. Ми ових дана вршимо притисак на премијера Спајића и владу да одустану од најављене одлуке да у УН подрже Резолуцију која је уперена против српског народа, Републике Српске и Србије и наставићемо то да радимо“, нагласио је Мандић.

Како је додао, „нисмо везани за било какве фотеље или било што, иако се воде разне прљаве кампање и од оних од којих би се то најмање очекивало.

„Али, жељели би да имамо ваше разумијевање. Да имамо разумијевање невиних душа које се налазе иза нас, да знају да ми нећемо дозволити да се врати на власт онај који нас је дискриминисао, уништавао српство у Црној Гори, да је то црвена линија. Урадићемо све што је у нашој моћи, заједно са нашом црквом, заједно са нашом браћом, уједињени као српски политичари, као српски народ да зауставимо премијера у једној лошој и опасној намјери. Али само нећемо дозволити, кажем, то је она црвена линија да онај који нас је тлачио, који нас је понижавао, који је желио да не живимо у Црној Гори да преузме ту државу“, рекао је Мандић.

Коментари
Vaso
Vaso: Bolje rob nego grob, bolje rat nego pakt (sa demonima) !!!
12.05.2024 21:30
Саво
Саво: Мандићу, нека уђе Милојко Спајић са ДПС-ом ако смије. Иду литије, биће веће и снажније него оне прве. Народу је допижђело!!! Преко овога се неће проћи !!!
13.05.2024 08:00
Za.Sava
Za.Sava: Jadna zemlj dje se sve zavrsava litijama bog i sveti Vasilije Ostroski ( slava mu i milost ) da pomognu ovom izludjenom narodu.
13.05.2024 09:58
Milence
Milence: Vojvoda ulaže vanljudske napore kako da zakomplicira život svima nama.Uvaženi predsjedniče parlamenta kako možete biti toliko neinteligentni?Ja vas molim da preduzmete zakonske mjere i upristojite PIPUNA koji ima infantilno ponašanje..Pipun hoće glavu pokriti sa šajkačom da se zna da je srbijanac
13.05.2024 10:03
Za Sava
Za Sava: Bravo Savo ! Jace i vece..nema vise straha. Strah je prošlost.
13.05.2024 16:11
Aco
Aco: I ja kazem da nije bio genocid u jasenovac
14.05.2024 09:30
Za aca
Za aca: Suti Tovaru
15.05.2024 02:05
LOLA CG
LOLA CG: Mnogi trebaju nazad u školicu a propos " neinteligencije" da bi se edukovali i usmjerili dio male svoje inteligencije na stvarnost i veoma čist rečnik koji pažljivim slušanjem dovodi do cilja.onda bi mogli biti od koristi, ali da se obratite svjetskom igraču. Ako ne znate ko je, pitajte " infantilnog#- po Vašoj dijagnozi i uz put će Vam reći šta je šajkača, šta Crnogorska kapa sa 4 ćirilična slova S. Dakle, Rama moze da kaze u sred Grke " ovo je vaše, vi ovdje zivite, Albanci zive...) a MI sto živimo na sopstvenom tlu ne smijemo reci da smo Srbi? Kako da ne! Dhecu ste nam rasuli po Svijetu, ali i tamo su Srbi. Slijepilo demonsko vam ne da da otvorite oči i vidite sta se zapravo događa. Niste stigli ni ovog Antise da procitate komentar. Potpuno ste isti. Nick- name treba da bude za oboje: Lucifer 1 i 2. Stidite li se barem malo.
16.05.2024 14:17
za Sava
za Sava: Više je ubijeno u nekoliko dana Bošnjaka u Srebrenici, nego u sve četiri godine Srba u Jasenovcu.Ako netko ne vjeruje, neka pročita Jerusalem Post...
18.05.2024 00:10
Za.Vojvotkinju od serpa i kutlaca
Za.Vojvotkinju od serpa i kutlaca: A mici se djavoli te pozobali moras li svuda biti mirodjija vidis li da te niko za ozbilno ne shvata udaraju ti samo minuse da ako vise shvatis i prestanes da mlatis praznu slamu .Kod nas u St.Baru je bio obicaj da kokoska koja propjeva odmah ide u pinjatu jer zna se ko pjeva.
18.05.2024 10:14
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
barskiportal@gmail.com

Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar