Ћирилица Latinica
05.09.2023.
Политика

ПЕС мијења плочу: Нећемо са корумпираним ДПС-ом!

Аутор: Редакција 7 Оставите коментар

Партија која је водила Црну Гору тридесет година је "успјела" да потјера из наше земље преко сто хиљада становника, да опустоши привреду и намјерно развлачи преговоре са Европском унијом, по чему смо рекордери, казали су из Покрета

Измишљотине одређених пропагандних гласила и пропалих политичара који покушавају да ПЕС повежу са ДПС-ом апсолутно су неутемељене конструкције, којима се покушава дискредитовати наш Покрет, наводе из Покрета.

Управо је, како исзичу, ПЕС партија која није имала никакве аранжмане са ДПС-ом, за разлику од многих других.

 
"ДПС се чак удружио са представницима ЗБЦГ-а и УРА-е у покушајима да спријечи лидера ПЕС-а да као побједник избора уопште и добије мандат за састављање нове Владе. То је онај исти ДПС који је незаконито у ДИК-у оспорио кандидатуру Спајића за предсједничке изборе. Такође, то је партија која је против нашег Покрета ширила неистине, а према грађанима Црне Горе спроводила разне врсте дискриминација и политичког прогона" - додају у саопштењу.

Како наводе, ПЕС управо заступа оне грађане, који су на демократски начин такву политику послали у прошлост.

"ДПС је организација која се и даље није оградила од корумпираних и незаконитих дјеловања својих функционера. Зато корумпирани ДПС није партнер Покрету Европа сад. Наша организација и корумпирани ДПС су два супротна пола политичке сцене - кажу из Покрета.

Партија која је водила Црну Гору тридесет година је "успјела" да потјера из наше земље преко сто хиљада становника, да опустоши привреду и намјерно развлачи преговоре са Европском унијом, по чему смо рекордери", додали су.

"ДПС никад није имао циљ да Црна Гора буде успјешна, већ да се само појединци из ове партије обогате на рачун државе, док су перманентно дијелили народ и причали о патриотизму. Стога, мјесто ДПС-а у опозицији је неминовност, а многим функционерима ДПС-а и оптуженичка клупа због свих незаконитости које су спроводили" - закључили су у саопштењу.

Коментари
Драган Топовић
Драган Топовић: 🤣🤣🤣🤣🤣 kuku nije sto oni ovo pricaju,no sto ih ima da im vjeruju,ua djilkosi po DPS a ste pokupili "cisto tkivo kancera malignoga"
05.09.2023 16:43
Miso mandic
Miso mandic: Svi su isti samo za sebe misle koi bi neprijatelj uništio ovako narod i državu sem domaćih izdajnika
05.09.2023 17:15
Oooo
Oooo: Milojko da si ziv i zdrav. Ali si najveci prevarant kojeg je CG upoznala.
05.09.2023 20:41
гаврило
гаврило: Док год је Дон Мило и његови корумпирани министри на слободи не вјерујем ни једној партији! Три године је прошло и НИШТА!!!
06.09.2023 08:34
Za gavrila
Za gavrila: Sto "mislis" i nista??? 😉😉😉
06.09.2023 09:05
Kaco
Kaco: Milojko,mlad,obrazovan samo pazi da ti se ne primakne Lomi&company
06.09.2023 14:59
Aaaaa
Aaaaa: Moze li se ikako vise paznje obratit na lokalne probleme, a ovaj cirkus da bude sa strane. Ionako svaki portal pise o ovome. Malo da se upre opstina za bolje infrastrukturne projekte, recimo konkretno za zaobilaznicu, novi vrtic, jos jednu osnovnu skolu, pa i srednju, ako Bog da i kakav krsteni fakultet... Grad se uvecao minimum 50% od ppcetka rata u Ukrajini pa postojeci kapaciteti nisu dovoljni. Fino bi bilo da uprete u korist gradjana Bara, ionako ste najvitaniji lokalni portal.
06.09.2023 17:25
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
barskiportal@gmail.com

Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar