Ћирилица Latinica
16.09.2023.
Политика

Спајићев фијаско у Бару показао однос народа према његовим намјерама

Аутор: Редакција 11 Оставите коментар

Након отказивања састанак предсједника ПЕС-а и мандатара за састав нове Владе Милојка Спајића са страначким колегама који је требао синоћ да буде одржан у Бару, постало је јасно да се чланство и многи локални функционери те странке категорички противе његовој намјери да формира извршну власт са танком већином у парламенту, и то са досадашњим најекстремнијим партнерима ДПС-а, али и уз помоћ саме партије Мила Ђукановића која му се отворено нуди.

Како су "Вијести" објавиле, за синоћ планирани састанак је отказан након што  је Спајићу из Управе полиције то сугерисано „јер су постојале назнаке да ће се испред сједишта те странке окупити више особа међу којма и безбједносно интересантна лица“.

Огорчено чланство и активисти ПЕС-а из Бара који су се обратили "Барском порталу" кажу да је намјера Спајића била да их убиједи у оправданост своје намјере да не дозволи улазак коалиције За будућност Црне Горе у Владу, јер се америчка и њемачка амбасада противе да српске партије буду у власти упркос вољи народа. Нарочитo је, кажу, желио да изврши притисак на посланицу ПЕС-а Радинку Ћинћур, која је на партијским органима гласала против те његове намјере и која није жељела да учествује у прекрајању изборне воље. Спајић, наиме, жели да Ћинћур ревидира свој однос према будућој власти, прије свега из разлога јер му и  за просту већину у парламенту од 41 посланика недостају гласови. 

Иначе, барски Општински одбор ПЕС-а се најдиректније и најмасовније унутар органа ове партије супротставио Спајићевом плану издаје народне воље.

Коментари
Božo
Božo: Živio DPS partija budućnosti !!!!
16.09.2023 11:08
Nikad vise drps
Nikad vise drps: Pes je prihvatiliste svih dukljanskih olosa iz drps sekte!
16.09.2023 11:11
Za Boza ustasu
Za Boza ustasu: Nikad vise bravu ustaški ti i tvoja lopovska sekta!
16.09.2023 11:31
Hercegovac
Hercegovac: Jedna stvar mi nije jasna, jel smo postali Americko,Nemcko Engleska kolonija da nam kolonijalni upravnici odredjuju ko moze u Vladu ko ne, kao neko ko je glasao za PES totalno sam razocaran tako Spajicu na moj glas i moje familije reci cu ti zbogom idi kod ambasadora nek ti daju glas, Crna Gora nece dozovoliti da bude poput Afrikanaca da nas Pljackaju kolonijalni ambasadori koji vrse genocid po svetu,zboigom Spajicu, i pogleaa ankete naroda kad sad bili izbori kako bi prosao na izborima i zahvali se tvojim stranim gazdama, kako vodis pregovore o vladi tako bi vodio i Crnu Goru u propast.
16.09.2023 11:34
Остоја
Остоја: Спајићу под хитно поднеси остваку на сва чланства у ПЕС-у и мани се политике јер како видим ти си уцењен човек од стране или Американаца или Немаца али убеђен сам од Енглеза, зато мани се ти политике нјеси ти ни да водиш кућни савјет а камоли владу црне Горе.
16.09.2023 11:58
Crnogorka
Crnogorka: Milo Vam je noćna mora!!!!! Evo da ve obavijestim-čojek je u penziju!!!! Opušteno!!!!
16.09.2023 16:28
realno
realno: Folirant Bas ce nam Eskobar sastavljat vladu i negirati ono sto zelimo mada ko je PES glasao naivan je zestoko. pozdrav!
16.09.2023 17:47
Bajo.
Bajo.: E divnog li mandatara...
16.09.2023 19:05
Božo
Božo: Uzalud vam trud svirači.Džabe krečite.Milo je kralj i relaksirano čeka svoje mjesto u državi koje mu pripada.
16.09.2023 23:35
Za.Boza
Za.Boza: Tako je Boki Milo je za ove jebi vjetre izmislio svijet,sve je ovo Dritanovo maslo cus policija ima dojavu da ce doci 10tak njihovih huligana i oni su jaci od drzave zlo i naopako ko vodi ovu drzavu.
17.09.2023 01:13
STARI BARSKI LIBERAL NEGO STO 👆👆👆
STARI BARSKI LIBERAL NEGO STO 👆👆👆: Ovako je bilo kad su Liberali htjeli da odrze predizborni skup u Bijelo polje balvan revolucija na djelu vec vidjen scenarijo Milojko ako ces da budes predsjednik vlade moraces se navici na ove Bavaniste moj ti je savjet i ako ne volis Mila obavi jedan razgovor sa njim da vidis kroz sto je on morao da prodje kad je 7 bataljon bio aktuelan pa onda vidi imas li ti muda za to ako nemas ne blamiraj se nego kreni odakle si dosao zbog sebe i zbog nas.
17.09.2023 01:39
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
barskiportal@gmail.com

Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar