Ћирилица Latinica
16.09.2023.
Политика

"Страх човјеку каља образ често": Умјесто у Бару, лидер ПЕС-а састанак са Баранима одржао у Подгорици

Аутор: Редакција 6 Оставите коментар

Састанак мандатара Милојка Спајића са представницима ОО Покрет Европа сад из Бара, одржан је у Подгорици, умјесто у Бару, објавио је Приморски портал.

Предсједник ОО Покрет Европа сад Бар Милош Пантовић казао је за Приморски портал да је састанак у Бару договорен са Милојком Спајићем и најављен за петак вече.

Састанак је заказан како би се чланови овог Општинског одбора и људи који су раније учествовали у њиховој кампањи у Бару упознали са током преговора око формирања нове Владе.

Пантовић је резервисао малу салу Хотела "Принцесс", али је, у међувремену на Вибер групи „Одбрана изборне воље“ најављено да ће се група грађана окупити испред хотела и спријечити окупљање представника ПЕС-а.

Представници ОО ПЕС Бар су о томе обавијестили Спајића, који није хтио да дође до евентуалних нежељених ситуација, те је састанак одржан у Подгорици.

Подсјетимо, синоћ су медији пренијели информацију да је заказани састанак Општинског одбора Покрета Европа сад (ПЕС) Бар са мандатаром Милојком Спајићем отказан због „процјене да мандатару може бити угрожена безбједност“, уз препоруку да се састанак одложи.

Овим поводом огласили су се из Управе полиције.

„Управи полиције, нити Одјељењу безбједности Бар, није пријављено одржавање било којег јавног скупа, нити састанка у организацији Покрета Европа сад, као ни протеста грађана који би се евентуално могао организовати тим поводом”, казали су из Управе полиије.

На основу сазнања до којих су дошли, да је могуће да ће се у хотелу „Принцесс“ у Бару одржати скуп Покрета Европа сад, службеници полиције су предузели мјере и радње из своје надлежности, како би испратили ненајављени догађај, као и у свим сличним случајевима, у складу са Законом.

“Из нама непознатих разлога, овај скуп није одржан, нити су најављени гости долазили у хотел „Принцесс“. Самим тим, нико од старјешина Управе полиције није на било који начин имао службену комуникацију са представницима Покрета Европа сад, нити је у званичној форми сугерисао да се исти не одржи, поготово не из разлога безбједности, нити је за тиме било оправданог повода. Незванични видови комуникације, који се помињу, ако их је било, нису нам познати, нити бисмо их коментарисали“, навели су из Управе полиције.

www.primorski.me 

Коментари
Grgur barski
Grgur barski: Jel Cakan vodio sastanak kao neformalni vodiš partije Spajiceve u Baru ???
17.09.2023 00:06
Andrea
Andrea: Koliko političkih samoubistava načinje ta tranja od Milojka za kratko vrijeme. A bio mi u početku simpatičan.
17.09.2023 00:07
Цицмил
Цицмил: ЛГБТ странка се понаша у сагласју са тим имиџом. Ништа неочекивано.
17.09.2023 00:08
Sasa iz Bjelisa
Sasa iz Bjelisa: a mi cekali tu sp.acinu da mu damo jedan "aplauz"
17.09.2023 00:19
Страхиња
Страхиња: Ни ваздуха не узе ова олошка партија а већ оде у ружну прошлост. У комадиће, бајо. Сад ни Милатовић то више, ако би је преузео, не може да поврати. Лажојко, иди откуда те је поплава донијела.
17.09.2023 01:59
Radule od Krupca
Radule od Krupca: Prnja i tranja kao i njegov politički otac pjanica Zdravko.
22.09.2023 20:41
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
barskiportal@gmail.com

Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar