Ћирилица Latinica
19.11.2023.
Политика

ТЕК ЈЕ ПОЧЕЛО: Скоро цијели полицијско-правосудни врх из Ђукановићеве ере иза решетака

Аутор: Редакција 8 Оставите коментар

Због основа сумње да је учинио кривично дјело злоупотреба службеног положаја и кријумчарење, јуче је ухапшен још један ДПС војник, бивши директор полиције Славко Стојановић, којем је синоћ одређено задржавање до 72 сата.

Мало која држава се може „похвалити“ чињеницом да у њеним затворима леже, судије, тужиоци, полицијски инспектори, и два бивша директора полиције, Веселин Вељовић и Стојановић.

„Чињеница да се у притвору налазе два бивша директора Управе полиције најбољи је доказ да је бивши црногорски режим на чијем је челу био Мило Ђукановић био у спрези са криминалом“, јасна је посланица ЗБЦГ и потпредсједница Демократске народне партије Маја Вукићевић.

 Она у изјави за ИН4С, каже да треба подсјетити да су у току поступци и против више носилаца судских и тужилачких функција, бившег специјалног тужиоца Саше Чађеновића, бившег предсједника Привредног суда Блажа Јованића и некадашње шефице црногорског правосудног система Весне Меденице.

И правосуђе и полиција су, како је истакла, под управом Ђукановића били стављени у службу криминала и ових дана видимо бројне доказе.

„Не треба заборавити репресију коју је црногорска полиција спроводила, а црногорско правосуђе штитило, па тако нико није одговарао за бројна пребијања политичких противника Мила Ђукановић“, наглашава Вукићевић и додаје:

Вјерујем да је ово тек почетак, јер има још доста заслужних „војника“ Ђукановићевог режима који треба да одговарају, јер су умјесто да раде у јавном интересу, били ударна песница режима за обрачун са политичким противницима. То су недјела која не смијемо да заборавимо.

Коментари
Vox
Vox: Nista dok se ne pohapse Djoko Pavicevic,Spicanovic,Buskovic i ostali barski spediteri koji su godinama svercovali i napravili milione za sebe i gazdu lopova Mila
19.11.2023 11:00
Небојша
Небојша: Сваком према заслузи,без изузетка!
19.11.2023 11:11
Даре
Даре: Најближи бојовник ДПС-а довољно је рећи имање Ракочевић !
19.11.2023 11:15
za Vox: Miralem prvi
za Vox: Miralem prvi: Upravo tako rekao si pravu istinu.Kad vidim ove barske intelektualce i krimose u ZIKSu onda ću vjerovati u pravdu.Koliko su samo majki zavili u crno svojim švercom.
19.11.2023 15:05
Marko
Marko: Obavezno barski gang da se pohapsi.....Buskovic kucu u Dobrim vodama, 1 meleon od plate hahahahah
19.11.2023 15:29
Gano
Gano: Iz riječi na djela.Od glave do repa i to odmah i sad
20.11.2023 00:23
Smako
Smako: Gano prijatelju,svaka ti je na mjestuneka ti Alah podari snagu i razum.
21.11.2023 15:30
гаврило
гаврило: Све ово је мени смијешно: сва ДПС машинерија у затвор а Дон Мило са свим привилегијама на слободи! Једноставно: Ође нема леба!
28.11.2023 07:14
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
barskiportal@gmail.com

Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar