Ћирилица Latinica
24.03.2018.
Регион

Бахато: Слободари дугују стотине хиљада за простор, а држе нелегалну кафану

Аутор: Редакција 1 Оставите коментар

Пише:Томо Ловрековић

Волим доћи у Бар, првенствено због пријатеља и бораца који немају и неће имати компромиса. Волим јер и у Бару постоје одређена правила и кодекси, па где систем да прођу шибицарима, часна улица не да. На жалост, у мом Новом Саду, ситуација је потпуно обрнута, а да је таква, сведочи и ова прича.

Иако су до недавно и опомене пред тужбу дуговали стотине хиљада динара за луксузни пословни простор од 400 квадрата у строгом центру Новог Сада који су добили по привилегованим ценама, то Народни слободарски покрет није спречило да у истом отвори илегалну кафану!

Овај непријављени и нерегистровани локал све са ценовником функционише већ пола године, а бахати Слободари кршење закона промовишу и на друштвеним мрежама! - Журке трају до дуго у ноћ, пијани гости спавају и повраћају по степеницама...Ово је пословна зграда, друге фирме се стално жале на буку - каже за наш лист један од запослених који је желео да остане анониман.

Иначе, кршење закона и уговорних одредби пријављено је надлежним инспекцијама, али за сада нема реакције. Председник Нсп Мирослав Паровић изјавио је да овај простор служи за едукације и окупљање активиста, негирајући садржај фотографија.

 - Уосталом, таква пракса уобичајена и другим странкама и НВО - каже Паровић, који оптужбе назива лажним

Коментари
malavita
malavita: Ako vec imate rubriku REGION, zasto niste ispratili okupljanja u Banja Luci povodom ubistva onog mladog momka? Preko 40 dana se okuplja vise desetina hiljada gradjana svakodnevno, dolaze novinari koji prate situaciju cak i iz Meksika. Nama je malo blize, mogli ste ispratiti tu situaciju.
10.05.2018 11:38
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
barskiportal@gmail.com

Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar