Ћирилица Latinica
10.06.2024.
Спорт

Јоветић себе частио титулом вицепрвака Балкана за пунољетство

Аутор: Редакција 2 Оставите коментар

Сутоморанин Никола Јоветић прославио је пунољетство на најбољи могући начин - окићен титулом вицепрвака Балкана у кик - боксу. Он је на Првенству Балкана у Бару у финалу поражен подијељеном судијском одлуком, гдје се пласирао убједљивом побједом у полуфиналу. На овом такмичењу наступао је за репрезентацију Црне Горе.

Јоветић је средином маја постао првак Србије, на  Првенству државе у Лазаревцу, у категорији low  - kick до 67 килограма.

Подсјетимо,  Никола наступа за два клуба - SD COMBAT из Смедерева као и за Стругар Тим из Подгорице. 

Дугује, каже, захвалност и спонзорима  - АД МАРИНИ БАР,ЦЕДИС-у, те посебно ПЕТ ШОП-у 101 ДАЛМАТИНАЦ и породици Чамџић који му пружају велику подршку и помоћ.

Јоветић је, као што је познато, у децембру прошле године освојио и "Трофеј Београда". 

У октобру, такође минуле године се Јоветић попео на трон и на Опен Балкан турниру у Тешњу (БиХ). У априлу исте године је постао првак Црне Горе у својој категорији, а 2022. је освајио бронзану медаљу на Свјетском првенству у Италији. Прије три године окитио се и титулом најбољег на Балкану.

Јоветић се захваљује селектору Горану Радоњићу као и руководству Кик - бокс Савеза Црне Горе на повјерењу и позиву у репрезенрацију.

 

Коментари
Rada Vukoosavljevic
Rada Vukoosavljevic: Svaka cast ....zelimo ti blistavu karijeru....od tako divnog mladica nismo ocekivali nista drugo osim vrhunskog sportistu...bravo Nidzo...
14.06.2024 01:25
SPORT SPORTISTIMA 🇲🇪🇲🇪🇲🇪
SPORT SPORTISTIMA 🇲🇪🇲🇪🇲🇪: Bravo za nikolu i sve cestitke a bravo i za portal sto su objavile ovu sliku sa njima mrskom zastavom i grbom to se rijetko moze vidjeti na ovom portalu samo Srbija i srpstvo i stalno se ugrozeni do kad vise aman.
15.06.2024 14:42
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
barskiportal@gmail.com

Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar