Ћирилица Latinica
27.06.2022.
Туризам

Признање из Сокобање за Стева Новаковића

Аутор: Редакција 4 Оставите коментар

Из странке Бирам Црну Гору саопштили су да је функционеру те политичкеорганизације и познатом локалном хотелијеру Стеву Новаковићу припало признање Туристичке организације Сокобање за најбољи нови хотел на барској ривијери.

Новаковић је ово признање добио за свој хотел „Сара“ са четири звјездице у Чању, а уручено му је на свечаности поводом обиљежавања 185 година организованог туризма у Сокобањи, познатом туристичком центру Србије.

На позив Туристичке органзације Сокобање, Новаковић је био гост на овој свечаности, којом је истовремено обиљежен и Дан Општине Сокобања.
Признање Новаковићу услиједило је, како је образложено, на основу бројних сугестија грађана Сокобање који су прошлог љета одмарали у овом хотелу у Чању.

"Изненађен сам, више него пријатно, овим признањем, а још више ме радује чињеница да је плод позитивних импресија гостију из Сокобање-рекао је Новаковић.
Новаковић, потпредсједник Општине Бар, овом приликом срео се и са предсједником Општине Сокобања Миодрагом Николићем, са којим је разговарао о моделима економске сарадње двије општине, прије свега у сфери туризма.

У саопштењу Бирам Црну Горунаводи се и следеће:

На разговору са градоначелником Николићем, био је и угледни привредник из Бара Радомир Новаковић Цакан. Како је Чањ деценијама у Србији препознат као велико синдикално одмаралиште, имао сам сусрете и са представницима тамошњих синдикалних организација. Сокобања је чувена бања Србије, у коју радо одлазе и Барани, тако да је главна тема ових сусрета био туризам.
"Становницима Сокобање упутио сам јавни позив да и овог љета дођу у Црну Гору и да се на барској ривијери и у Чању осјећају, као и увијек- као код своје куће", рекао је Новаковић.

Коментари
Mile
Mile: Stari komita
27.06.2022 21:43
Ivica
Ivica: Nit je stari nit je komita. Stevo je jedan od boljih i uglednih gradjana Bara. Da je vise ovakvih bolje bi bili. Jedino sto mu se mozda i moze zamjeriti je to sto je poceo politikom da se bavi.
27.06.2022 23:53
Spicanin
Spicanin: Ajte momci, i ti Ivice i Stevo kazite javno sto se zavrsili od skole? ... a da vam mame i tate nijesu platile, mislim na obrazovanje... ! STRASNOOOO
28.06.2022 13:04
MILOŠ
MILOŠ: Zar ima i ovo??? Priznanje iz Sokobanje 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
29.06.2022 17:20
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
barskiportal@gmail.com

Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar