Ћирилица Latinica
12.10.2020.
Politika

Fuštić iz DPS-a "preletio" u Demokrate

Autor: Redakcija 8 Ostavite komentar

Doskorašnji odbornik Demokratske partije socijalista u SO Bar Miloš Fuštić saopštio je danas da je pristupio Demokratskoj Crnoj Gori. 

On je na pres konferenciji Demokrata kazao da je svojim političkim djelovanjem imao iskrenu namjeru da pomogne svom gradu i državi.

Mislio sam da niko ne može da bude iznad zakona i iznad države. Upravo zbog toga naišao sam na otpor“, poručio je Fuštić.

On je rekao da nije mogao ćutati zbog svog ili bilo čijeg djeteta.

„Zbog svega toga sam bio meta napada. A to je kod mene moglo izazvati samo prkos i još veću snagu da se borim. Svoju borbu nastavljam u Demokratama. To je partija koja se upravo zalaže za one vrijednosti kojima pripadam. To je razlika između DPS i Demokrata. Nisam želio da par dana pred izbore javno formalizujem svoj pristup Demokratama“ rekao je Fuštić.

Fuštić je početkom avgusta napustio DPS.

Komentari
Aco
Aco: Sad mi je krivo sto sam glasao za demokrate
12.10.2020 19:08
jao
jao: Dogovorio Fušta funkciju i poziciju na listi za lokalne, a vi što ste tu od prvog dana slikajte se.
12.10.2020 20:06
Miki
Miki: Za demokrate sam uvjek govorio da su najveci licjemeri!!jedina prava i iskrena opozicij,tj sada pozicija je df!!!uvjek!!a za demokrate vazi slogan-mir je nasa nacija a vlast i puni dzepovi inspiracija!!!procitao sam ih i citam ih kao bukvar svih ovih godina!!!taman nek svi iz drpsa prelete kod njih pa da zavrse svoju politicku karijeru a hoce!!!oni nisu svjesni koliko su iziritirali sve ljude koji su ih glasali ovom budalastinom??!a ovaj se fustic naplastijo pa mu ocigledno malo bilo sto je grdni narod isklepao,uslacalo mu pa bi jos da lopinja a ove budale od demokrata mu daju legitimitet!!!bruka!!!!!
12.10.2020 21:07
Samir
Samir: Demokrate obrukali ste se, ja sam zbog ovakvih ko Fustic otjeran u Njemacku da zaradjujem fizikalijom a imam fakultet drzavni. On kupio u cetvrtoj deceniji privatni, do prije neku godinu se nije znalo da li je regularno zavrsio osnovnu skolu. Skroz nepismen covjek, svi u Baru to pricaju, ali obrukali ste se.
12.10.2020 21:10
Brrrrrr
Brrrrrr: Sramni cim demokrate! Pa kad je toliko bio ogorcen ovaj nistov od covjeka kako nije presao prije 30 og nego sad. Nadam se iskreno da ce te nestati ubrzo sa politicke scene
12.10.2020 22:32
Bravuljani
Bravuljani: E moj Becicu bruko jedna ufatio si se fotelje i odmah poceo da kupis otpatke DPSa ko je sledeci i koji je uslov FUJ, 3.14
12.10.2020 23:00
Vojo
Vojo: Ovom drps vojniku fusticu hitno da se preispita porijeklo imovine,da se procesuira-hapsi pod hitno!!ima na stotine i stotine dokaza i svjedoka koji ce posvjedociti kako im je brisao poreske dugove i za isto uzimao ne male pare!!!znaci spuz pod hitno!!prvo brano a on posle njega odmah!!da dijele celiju,da budu cimeri!!fujjj
13.10.2020 08:19
Dzoni
Dzoni: Bravo bravo
19.10.2020 21:58
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar