Ћирилица Latinica
24.01.2022.
Politika

Izbor Maje Vukićević veliko priznanje za Bar, Crnu Goru, DF i DNP

Autor: Redakcija 10 Ostavite komentar

Baranka Maja Vukićević, poslanica DF-a,  izabrana je danas za potpredsjednicu Parlamentarne Skupštine Savjeta Evrope, a vijest o tome naišla je na izuzetno pozitivne komentare u gradu pod Rumijom ali i širom Crne Gore. Demokratski fron i njena Demokratska narodna partija ističu da im je ovim činom učinjena izuzetna čast.

"Dragi prijatelji hvala vam svima na divnim riječima. Ukazana mi je izuzetna čast da predstavljam Crnu Goru u Parlamentarnoj Skupštini Savjeta Evrope, a nova funcija je i čast i obaveza, i nadam se da ću radom i ponašanjem opravdati vaše povjerenje" - kazala je Vukićevićeva povodom brojnih čestitki koje je dobila ovim povodom.

Oglasila se i Demokratska narodna partija koja je saopštila da sa izuzetnim zadovoljstvom ističe vijest da je potpredsjednica ove Partije, i poslanica Demokratskog fronta u Skupštini Crne Gore, Maja Vukićević, na današnjem zasijedanju Parlamenta Skupštine Savjeta Evrope izabrana za potpredsjednicu Parlamentarne Skupštine. Na istoj sjednici danas su izabrane i ostale potpredsjednice, kao i novi predsjednik, Tini Koks iz Holandije.

Mediji su prenijeli i informaciju da će Maja Vukićević, kao i ostale izabrane potpredsjednice Parlamentarne Skupštine, po redosljedu, prema starosnom kriterijumu, kao jedna od osamnaest potpredsjednika, biti u prilici i da predsjedava Skupštinom SE.

DNP CG ocjenjuje da je sve to, nesumnjivo, osobita čast i priznanje za Maju Vukićević, kao i za Partiju koju predstavlja, za poslanički klub DF-a, kao i Skupštinu Crne Gore u cjelini.

Od posebnog značaja svakako je i informacija da je Vukićević izabrana za potpredsjednicu prema inicijalnom predlogu cjelokupne delegacije Crne Gore u PSSE.

Komentari
DRITON BERISA
DRITON BERISA: Cestitke za Maju nije ona nista kriva nego ovi sto je izabrase oni pojma nemaju da Frontovci ne priznaju zastavu,himnu ,grb i da im je CG maceha a Srbija majka koju ce zastavu Maja imati oce li ustajati na himnu sta misli o NATu,Kosovu,Srebrenici neka je ovi pametnjakovici sto je izabrase pitaju za misljenje.
25.01.2022 03:00
🇷🇸
🇷🇸: A sto vi mislite o srpskim zrtvama.Kletva Grobove ce vas stici.Najzasluznija Maja Srpska Carica.Puknite Dusmani.
25.01.2022 09:09
Kumara
Kumara: Bravo Majo,zasluzila je sve ovo,skromna,dobra,uspjesna...samo jako kumara...
25.01.2022 10:39
Milos
Milos: @Driton Slabo poznaješ prilike Dritone. Ako kome ne mozete zamjeriti nacionalnu i vjersku mržnju, to je Maja. I to je muka velika, nemaju se za šta uhvatiti mrzitelji fronta. Njoj neka je srećno, uspijeh svakog covjeka iz Bara treba sve da nas raduje.
25.01.2022 13:57
Za milosa
Za milosa: Ona je "cempresarka" a ja sam protiv kamenoloma"kamenolomac"ali me nidje ne unepredise(u pogresno sam partiji) 🤔🤔🤔
25.01.2022 16:02
šušanj
šušanj: @milos Nju su Milose predložile sve kolege, iz svih partija, pozicije i opozicije, i to govori o čovjeku dosta. Neka joj je srećno.
25.01.2022 16:43
topolica
topolica: @Driton Savjet Evrope je organizacija gdje nema mjesta vašoj mržnji prema svemu srpskom, koja isijava iz tvog komentara. U Evropi svako ima pravo na svoje mišljenje, a ne da im vi namećete što je vama milo. Što koga briga za ta tvoja pitanja, ti glasaj za svoje, mi ćemo za svoje. Neka joj je srećno.
25.01.2022 17:16
Daco
Daco: Bravo Majo sve najljepse i puno uspjeha u radu...😉
25.01.2022 21:34
Sassa
Sassa: Neće se izgubiti maja preko srpskih glasova..
26.01.2022 10:25
Petar
Petar: Kiselo vam grožđe. Svaki je glas ona opravdala. Bravo za našu sestru.
26.01.2022 11:46
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar