Ћирилица Latinica
28.12.2018.
Politika

Ljubenko (SNP): Konsolidujemo stranku, izborićemo se za bolju Crnu Goru

Autor: Redakcija 2 Ostavite komentar

"Uradili smo dosta na konsolidaciji naše partije i u Baru i u Crnoj Gori. Očekujemo pojačane aktivnosti i u novoj godini i ne sumnjam da ćemo biti kadri da se suočimo sa svim ozbiljnim izazovima koji su pred nama" kazao je sinoć Rajko Ljubenko, potpredsjednik OO Socijalističke narodne partije u Baru, na tradiiconalnom novogodišnjem druženju članova i simpatizera te stranke.

Ljubenko i njegov kolega po funkciji Milorad Mišo Leković, pozdravili su i goste iz centrale te partije - predvođene Draganom Ivanovićem, potpredsjednikom SNP CG i sekretarom Izvršnog odbora SNP CG, Draganom Vukićem.

"Uradili smo dosta na konsolidaciji naše partije i u Baru i u Crnoj Gori. Očekujemo pojačane aktivnosti i u novoj godini i ne sumnjam da ćemo biti kadri da se suočimo sa svim ozbiljnim izazovima koji su pred nama" ,kazao je Ljubenko.

" Mi u SNP imamo i snage i volje, da se izborimo za bolju Crnu Goru, u kojoj će svi biti jednaki" ,kazao je, između ostalog, potpredsjednik Ivanović, čestitajući nastupajuće praznike članovima, simpatizerima i prijateljima SNP-a. 

Komentari
Butragenjo
Butragenjo: A' ?
28.12.2018 18:57
Komita
Komita: Sve srpske stranke potpomugnote Ristom Vuckom popom u pokusaju barskm portalom nemozete dostici ovog debelog svercera kineskih patika uzalud ste krecili. Cakan je za vas misaona igra i doma i zadatak na obuku kako pridobiti ili prevariti glasa e.
29.12.2018 09:58
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar