Ћирилица Latinica
09.08.2022.
Politika

NATO-vac Zdravko udario na političke NATO sinove: "Nemate moju podršku"

Autor: Redakcija 6 Ostavite komentar

Jedan od lidera Pokreta Evropa Sad Milojko Spajić objavio je na svom Tviter profilu fotografiju iz kafića u kojem su mu društvo pravili, između ostalih, premijer Dritan Abazović i poslanik GP URA Miloš Konatar.

Spajić je svom profilu naveo da je sa odlazećim premijerom i nekadašnjim kolegom evocirao uspomene, kako kaže na jako dobru 42. Vladu Crne Gore.

Druženje bivših kolega iz 42 Vlade, međutim, nije po ukusu Spajićevom političkom ocu i bivšem premijeru Zdravku Krivokapiću koji je ovaj susret svojih nekadašnjih apostola okarakterisao kao šurovanje.

Krivokapić je zamjerio Spajiću današnje šurovanje sa Abazovićem i jasno saopštio da lider Pokreta Evropa Sad nema njegovu podršku.

Moji omiljeni ministri koji šuruju sa neustavnim premijerom, koji je srušio svoju prvu demokratsku 42. Vladu nemaju moju podršku – naveo je Krivokapić na Tviteru.

Možemo li nakon Spajićeve „izdaje“ očekivati da se penzionisani Krivokapić konačno odluči da formira Demohrišćansku stranku?

 

www.borba.me

Komentari
Radomir
Radomir: Kako su dosli tako se raspali. Na zalost veliko zlo su nanijeli pravoslavnom narodu Crne Gore upornim i smisljenim opstruiranjem sa potpisivanjem Temeljnog ugovora i zagovaranjem odvajanja Mitropolije crnogorsko-primorske od svoje majke Srpske pravoslavne crkve.
09.08.2022 21:58
Жонглер Танаско
Жонглер Танаско: Аууу, каква комедија од издајника и отпадника православља. Пи, фуњаре удбашке. Гадлуку продати. Сви тројица сте отпад људски и највеће разочарење.
09.08.2022 21:59
Galileo
Galileo: Bjese li Milojko onak sto je ima 246 djevojaka svih rasa???
09.08.2022 22:02
Aj polako
Aj polako: Imao si istorijsku sansu stari prevarantu,ali ti si dukljo 200% i kvazi vjernik koji nije htio da potpise ugovor sa Crkvom koja te dovela na mjesto premijera...sada pa,pa i nikad vise@
09.08.2022 22:26
Sale
Sale: Zdravko, to bijase onaj sto je kod Komnenica onako srmano priznao da je bio izricito protiv toga da se slave u CG Sveti Vasilije, Sve Sava i Sveti Petar Cetinjski i isto tako izricito protiv preambule u kojoj se istice velika istina da SPC ima kontinuitet u CG od 1219. Zetske episkopije koju je ustanovio Sveti Sava !!! Bando slinava, izdajnicka, a nas te mitropolit odredio, i ti ko Juda da tako izdaš baš sve pravoslavno i srpsko, brabonjče montenegrinski
09.08.2022 22:32
Протојереј
Протојереј: Обрни, окрени, ДФ је једини избор за нас Србе!!!!
09.08.2022 22:34
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar