Ћирилица Latinica
29.03.2023.
Politika

Objavljeni spiskovi Milovih fantoma iz Njemačke: Tužilaštvo i policija da procesuiraju kupljene glasače

Autor: Redakcija 4 Ostavite komentar

Demokratska partija socijalista čiji lider Milo Đukanović broji poslednje dane na mjestu predsjednika Crne Gore, izgubila je svaku mjeru u namjeri da pokuša da nadomjesti, izvjesno ogromnu razliku koju će, kako se očekuje, na izborima 2.aprila u odnosu na njega ostvariti predsjednički kandidat Jakov Milatović.

Portal IN4S objavio je  spisak najavljenih Đukanovićevih glasača koji treba da stignu iz Njemačke, a koji pored imena i prezimena, sadrži i grad iz koga pristižu glasovi, kao i njihove kontakte.

"Ono što posebno primjećujemo, a imajući u vidu jučerašnje saopštenje dijaspore iz Hanovera u kojem su istakli da će se boriti za Crnu Goru (čitaj: Đukanovića) kao što su se njihovi preci borili na Mojkovcu, jeste da, zaista, veliki broj glasača sa spiska vodi porijeklo od legendarnih mojkovačkih vitezova koji su sačuvali odstupnicu srpskoj vojsci i izvojevali pobjedu nad daleko superiornijom austrougarskom soldateskom" - navodi se u tekstu koji je objavio IN4S. 

Iz pojedinih partija koje čine aktuelnu većinu u crnogorskom parlamentu, ranije su najavili da će pozvati Tužilaštvo i policiju da dobro otvore oči kako bi se kupljeni birači DPS-a procesuirali, jednako kao i oni koji su im obećali ili već dali novac za glasove za Đukanovića.

Komentari
Baranin sa 2 Pasoša
Baranin sa 2 Pasoša : Stižu Mrkojevići iz Njujorka i još mnogo njih sve odradjeno preko CG konzulata. Imena i prezimena organizatora već poslata u MVP CG
29.03.2023 01:04
Jovanče
Jovanče: Kakvi klošari.
29.03.2023 01:13
ZA OVOG JADOVA jovanceta
ZA OVOG JADOVA jovanceta: Jovance iz koje si ti vukojebine iz ,,bratske ,,srbije dosao da das podrsku ovom apostolu kazes klosari e pa ovi klosari su stvorili nezavisnu CG i bili tu uvijek kad je trebalo a vi ste KLOSARI ,GNJIDE I PRODANE DUSE do juce se kleli u Mandica,Becica i kad vas MILO popisa vi iz revolta glasate ovog pedercica i vi niste klosari a jesu ovi sto stalno glasaju jedno te isto vi ste ljudi bez obraza koji ste davno izgubili.
29.03.2023 11:07
stanko
stanko: BITANGE KOJE VOLE CG. DO ZADNJEG EURA I OVA LOPOVCINA KOJA OCE DA OSTANE NA VLAST. PUKO SI OVOGA PUTA.
29.03.2023 13:17
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar