Ћирилица Latinica
22.11.2021.
Politika

Prava CG: Iza performansa stoje oni koji su 30 godina građane izuvali iz cipela

Autor: Redakcija 7 Ostavite komentar

Povodom perofrmansa ispred Ministarstva zdravlja reagovao je Odbor Prave Crne Gore iz Bara.

U saopštenju dostavljenom našem portalu iz te partije, navodi se sledeće:

***

Postoji virus koji hara Crnom Gorom 30 godina - zove se siromaštvo, a lijek postoji, ali je nedostupan građanima. Lako je iz svojih toplih domova punih stomaka u svojoj orijentalnoj tromosti smišljati performanse. Performans cipela!
Ne, to nisu cipele naših upokojenih članova porodica, već cipele iz kojih ste nas izuvali već 30 godina.

Jasno je sa čije adrese dolazi ovakva perfidna slika u Podgorici. Adrese onog istog NKT-a koji nas je zatvorio u kuće protivno Ustavu Crne Gore, gdje nam je zabranio slobodu kretanja - osnovnu slobodu ljudskog dostojanstva.
Da, onaj isti NKT zbog kojeg se u jednoj garsonjeri bračni par profesora posvađao oko jedne viršle, jer im dostojanstvo nije dalo da traže pomoć u paketu Crvenog krsta.
Patronažne sestre su tada išle po kućama da daju infuzije sa vitaminima jer su se građani onesvešćivali od gladi. Skloni da linčujemo pojedinca, zamršeni u svojoj nesposobnosti znate samo da tražite ostavke.

Prava Crna Gora Bar naglašava da se medicinsko osoblje mora poštovati, kao i Ustavom zagarantovano pravo na slobodu izbora.
Proces imunizacije koja je preporuka SZO, može se sprovoditi bez ucjena i uslovljavanja.

Komentari
Za prvi cg
Za prvi cg: Ovakav"perforvans"se organizuje u 🌍🌎🌏odavno, i on je "simbolican", nista novo. Sve politizujete, nego pustite vise 🙎‍♂️🙎‍♀️🧓🙆‍♀️🙆‍♂️🤷‍♂️🤷‍♀️👩‍⚕️👩‍🌾👩‍💼👩‍🔬👮‍♂️👮‍♀️👳‍♀️Da "zivi" 😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇🙏🙏🙏🙏🙏
22.11.2021 10:21
Praščević
Praščević: Interesantno da se ovoj partiji koja je spala na 10 članova u gradu daje medijski prostor
22.11.2021 11:54
nesalomljivi
nesalomljivi: Puno poštovanje organizatorima sto su se sjetili da da ovaj način saučestvuju u bolu sa svima nama koji smo izgubili nekog bližnjeg a ove politikante molim da se sa pijetetom odnose prema svim žrtvama i ne uznemiravaju ih u grobove za rad sitnih političkih poena jer kranje je vrijeme da svi uozbiljimo i poštujemo struku i nauku.Isto tako performans je bio opomena za sve obgovorne u u državi i društvu da se odgovornije ponašaju prema situaciju u zemlji a imaju itekakvih propusta jer su zdravstvene radike stavili kao živi štit omogućili nekontrolisan ulaz u zemlji a nečije zaradjene pare od sezone koštlale su hiljade zivota u maloj Crnoj Gori zamislite da dodjemo u situaciji kao u Belgiji da nemaju boln kapaciteta za smjštaj pa bolesnike voze u Njemačku dje ćemo ih mi voziti ako dodjemo do te situacije u tom cilju je organizovan performans a ne zbog politike jer ovaj virus ne pravi razlike koje ko "jednak je prema svima"ostavite se više onih bivših imali ste kad u zadnjih godinu da sve ispravite konsultujte i prihvaitite savjete još živih doktora svjeski poznaih imena epidemiologa u poput dr Novice Vujoševica i drugih iz onog tima ljekara koji su 1972 god preko 20 miljona ljudi u ex Jugoslaviji uspjeli da vacinišu za nepun mjesec dana i na vrijeme spriječe kataatrofu koja se bila nadvila ličnose sjećam kao dijete da je ekipa sa "Land Roverom" isla od sela i svaki stanovnik je bio vakcinisan ko je odbio snosio je debele posledice drugi džip "Gaz" sa patrolom policije redovno kotrolisao svako mjesto i glane puteve autobuske i želj stanice putnike u autobusima e tako treba i sad ljudski životi su važniji od"Demokkraatija" Nek je vječni pokoh i rahmet svim žrtvama uz najiskreniju želju da se ovoj pošasti što prije stane na kraj a svi mi moramo biti prije svega i discplinovani i time svako sa svog ugla da svoj doprinos.a ne da sve prebacimo na teren politike.
23.11.2021 16:15
Za.salomivog
Za.salomivog: Ti po onoj izreci ocu kakim necu kakim tako da je tesko pohvatati i razumjeti o cemu ti pricas ajde malo oladi ne smaraj.
26.11.2021 12:13
nesalomljivi
nesalomljivi: Za razliku od tebe i sličnih koji ste zadojeni mržnjom po matrici koja je odavno pozata na ovim prostorima meni je svačičiji život itekako bitan ne gledajući ko je ko,zbog nemara onih koji nepravlno upravljaju ovom epidemiološkom situacijom izgubio sam majku i šestoro bližih i daljih rodjaka i mnogo dragih prijatelja i kolega a vama je izgleda stalo da bude samo po vašem.Iz poštovanja prema svim gradjanima cg koji su izgubili bitku s ovom pošasću nastojaću da ukažem na sve slabosti ove vladajuće strukture svidjelo se to vama ili ne i nećete uspjeti da me slomite kao sto nljesu uspjeli da me slome vaši predhodnici iz bivše vlasti ali i pored loših stvari uradili su i dosta toga dobrog a vi se gospodo pokažite a evo godina ipo probje a rezltata malo.A onim strukturama vlasti SFRJ na čiju sam organizciju upravljnja kriznim situacjama ukazao ni vi niti oni ispred vas po mnogim stvarima nijeste ni glib ispod nokata.Ne daj boze da bude neki zemljotres poput onog iz 79 ili nesto slično,dosta je populizma i brojanja ko je ko narodu treba stvoriti uslove za bolji život.
26.11.2021 18:44
Za.Salomivog
Za.Salomivog: Prvo moje saucesce za stradale neka im je laka CG zemlja.Znaci ti si TITOV pionir pa su ti se pomijesala osjecanja jer pamtis i neka bolja vremena to je prohujalo sa vihorom moramo navic da se borimo sa novim boljestinama i ovim visepartizmom od kojeg je bio bolji TITOV jedno partizam ali sta je tu je iz ove se koze ne moze.
27.11.2021 10:42
nesalomljivi
nesalomljivi: Bio sam Titov pionir i vojnik i to mi je čast i ponos i kamo sreće da je ta lijepa zemlja opstala a ova gospoda ko ja su devedesetih su za par godina srušili sve što je on stvorio iz pepela,napravili su od zemje opet pepeo preko 100 000 nepotrebnih žrtava miljone raselenih i još mnogo toga svi mi koji smo bili protiv toga bili smo satanizovani od tadašnjih i sadašnjih tzv demokrata imali smo šansu da se iz toga izvučemo da smo porzali Markovićev program a ne razne naconaliste koje je Tito svojevremeno smjestio tamo dje su trebali jer je znao što smjeraju i dje su nas oni dovel i umjesto da bubemo prva socijalistčka zemja u EU a ne suprotno par stvorenih banana država kojima naredjuju strane ambasade iz raznih blokova i zadaju domaće zadatke eto to smo mi.Slažem se s tobom da iz ove kože ne možemo i da svojim činjenjem ne dozvolimo više nikad devedesete ma sa koje strane dolazili i ba ovo zlo od epidemije što prije prodje.
28.11.2021 09:24
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar