Ћирилица Latinica
13.10.2020.
Politika

Članstvo Demokrata ogorčeno zbog promocije Fuštića, najavljene ostavke

Autor: Redakcija 18 Ostavite komentar

Jučerašnja promocija Miloša Fuštića (dosadašnji funkcioner DPS-a) kao novog člana Demokratske Crne Gore, izazvala je lavinu reagovanja i negativnih komenatara članova i simpatizera te stranke koji se smatraju prevarenim i izigranim od strane svojih čelnika. 

Samo na fejsbuk stranici "Aleksa Bečić - Demokrate - Demokratska Crna Gora" preko 500 pratilaca iste ostavilo je najžešće poruke osude ovog čina. U komentarima preovladava razočarenje zbog prihvatanja kompromovitovanih članova i dosadašnjih funkcionera partije Mila Đukanovića, koji su koliko do juče tvrdili da su čvrsto u DPS-u, te da će na izborima 30. avgusta odvesti opoziciju u nikad ubjedljiviji poraz.

Fuštić, inače odbornik u SO Bar i glavni poreski inspektor u ovoj opštini, neposredno pred nedavno održane parlamentarne izbore javno je tvrdio da ne napušta DPS, te da je posebno ponosan što je na čelu liste te partije njegov Mojkovčanin Duško Marković.

Među onima koji su osudili čin promocije Fuštića kao novog člana Demokrata je i aktivista te partije u Baru Mileta Krgović koji je na svom fejsbuk profilu napisao da se više ne osjeća članom iste stranke u kojoj je i dosadašnji odbornik DPS-a.

Krgović je objavio fotografiju Fuštića u majici sa natpisom "Bolje lopov nego majmun", koja je nastala neposredno nakon velikih narodnih protesta koje je organizovao Demokratski front, tokom kojih se najčešće skadniralo "Milo, lopove!", navodeći i to da je Fuštić jedan od boljih prijatelja osobe koja je ispred kancelarije Demokrata prijetila bacanjem bombe.

Krgović je napisao da je Fuštić sve najgore govorio o Demokratama.

"Mjesec dana nakon izbora, a u želji da sačuva svoju fotelju, prelazi iz DPS-a u Demokrate, iako je za poslednje izbore aktivno učestvovao u kampanji DPS-a...U više navrata sam rekao, a nekim ličnim prijateljima i obećao da ukoliko se obistine priče Fuštića, da će postati dio Demokrata, ja i on nećemo dijeliti isti politički dres, kao što nismo ni do sada. Tako, nakon više od tri godine sebe ne smatram više članom Demokrata - napisao je Krgović.

 

 

Komentari
Bartula
Bartula: Svaka cast Krgovicu, ali za ovakav nesojluk ostavku treba da daju svi iz Beciceve stranke koji su dozvolili da ovaj policajac bivsi sa sumnjivim diplomama i covjek sa hiljadu repova i bez ugleda predje u DCG a krvario do juce za DPS dje su ga najurili dr Tomanovic i ekipa. Nije valjda da ce Beciceva politika da bude na fonu ovoga sto je Fustic do sada radio pod okriljem mafijaske partije DPS. Pa svi znamo sta je do juce pisao i govorio za opoziciju. Sad kad smo ih razbili on hoce kod nas. Kajem se zaista se kajem sto sam glas dao Becicu. Od sad samo tamo dje Crkva kaze, pa kevcite pascad na Front i profesora Krivokapica do mile volje. Zivio Front dolje koalicija Becic - DPS otpadnici.
13.10.2020 00:55
Bolje DPS do kraja nego ljigavac
Bolje DPS do kraja nego ljigavac: Cujes bolje lopov nego majmun. Znaci za ovo prvo si priznao sta si ti i tvoj gazda Milo, a ovo drugo prepusti nama da cijenimo, lako ce se izvuci zakljucak jesi li ili ne. Da si inteligentan - nisi. Znas lijepo da te sad preziru i jedni i drugi, a napravio si problem ovim politicki nepismenim likovima koji su te isturili na press konferenciju da blejis zajedno sa njima, Cirkusanti bre najobicniji. Autogol Demokrata, najgrdji do sada. A taman vas je bila fino britanska ambasada usmjeravala i cim vas covjek pusti vi u kanalizaciju.
13.10.2020 01:00
Luka
Luka: I Krgovic nije bolji, evo sta napisa sad, a obrisao ovo sto vi citirate: Претходну објаву сам писао под утицајем емоција... Остајем Демократа, иако су ме биле емоције савладале. Остајем Демократа. Зато што вјерујем да Демократе никоме из ДПС-а не дају функције јер су у претходном преговарачком процесу господствено показали да им функције нијесу на првом мјесту, нијесу се грабили за њих нити условљавали око функција. Не могу да заборавим то што су донијели прве ослободјене општине (Будву, Котор, Херцег Нови). Не могу да заборавим и то да су пробудили наду и да им никад и нико није изнио нити је могао изнијети доказ и о једном незаконито стеченом центу новца. Не могу ни да заборавим ни то што су то људи који живе обичним животом и што су прозвали, изнијели доказе и раскринкали она имена која се деценијама нијесу смјела поменути. Увјерен сам да су то људи, а био сам активан судионик кампање и својим очима гледао идући са њима у исте куће, који никоме нијесу никакву личну корист обећали за глас нити за подршку. Једино обецање је поштена власт која ће радити по закону и за општи интерес и то су до сад доказали.
13.10.2020 01:02
Бајица
Бајица: Е мој Крговићу, изгледа да ти и тај фуштић баш јесте за исту партију и да сте једнаки. Пљунеш па полижеш, а таман си добио симпатије. Ваљда те није звао нико из АНБ-а или из централе партије да ти запријети или да те "замоли" да полижеш испљувано !? Сјутра на кафу и ракију са фулетом, и пољубац неки да падне, немој да прескочиш наредбу - "замолницу"
13.10.2020 01:07
Mirko
Mirko: Mozete misliti kakav je kadar Fustic kada ga ni Cakan nije htio u svoje redove,a molio ga je da predje kod njega. E sad jedno pitanje za Demokrate Je li sad Drago Djurovic i Stevan Dzakovic isto sad sto i Milos Fustic ili je su li sad Demokrate isto sto i Dps?
13.10.2020 01:10
Dalibor
Dalibor: S ovim se postiglo da DF ojača a da demokrate oslabe. Hvala bečiću na tome. Na narednim izborima bez građanista, samo da se nastavi ovako.
13.10.2020 01:11
Godinje
Godinje: Ovo je neko kupljen da razbije Demokrate. Tufegdzicu, jesi li konsultovao Becica za ovu lakrdiju koju si napravio sa prihvatanjem ovom omrazenog stvora iz DPS sekte?
13.10.2020 01:15
Gonzales
Gonzales: Bajoce, Koliko ja vidim iz priloženog, rečeno je da njih dvojica ne mogu bit dio istog društva. Tako da ako je Krgović još tamo, možda znači da Fuštić ništa od Demokrata neće dobiti ...
13.10.2020 02:21
Trg
Trg: Dje ce se presaltat ovi ostali odbornici,zakupci plaza,namjestenih tendera, izgradnji vidikovaca oko Bara,preko turisticke organzicije, dok su sjedjeli u odboru iste.Prekopavanja korzoa u sred sezone bagerom.Itd!
13.10.2020 03:55
Deki
Deki: @Gonzales U to da Fustić neće dobiti baš ništa mogu da povjeruju taman ovi što im je intelekt kao kod malog Milete. Možda privremeno ne dobije ništa, da se umiri članstvo, ali u konačnom i te kako će dobiti. A Mileta je svakako mali podmuklać, samo nije uprljan kao Fuštić.
13.10.2020 09:59
Za. Trg
Za. Trg: Sto mu ne rece ime on ce se lako prepoznati ali radi nas neznavenih. Pitam radi komsije.
13.10.2020 10:51
Za. Trg
Za. Trg: Ko je bre taj sto ore drumove Marko Kraljevic nije da nije mozdaMusa Kesedzija Micov potrcko.
13.10.2020 13:23
Lopov i🐒🐒🐒
Lopov i🐒🐒🐒: Bruka i sramota i za bivsu vlast i demokrate covjek javno priznao da nije majmun ali jeste lopov ovi bivsi ga ne hapse ovi buduci ga oberucke prihvataju samo sto nisu dernek napravili dosao im takav kadar. Fuj.
13.10.2020 13:56
Za BARTULU
Za BARTULU: Bravo BARTULA sve što napisa je 100% istina ali ne zaboravi jedno dok je DF krvario u borbi protiv OKG-DPS hobotnice BEČIĆ i ABAZOVIĆ su bili na obuku u Američku ambasadu da bi radili ovo što sad rade Mandataru Krivokapiću sa ciljem da se DF uništi koji je preživio sve torture DPS-OKG hobotnice. Dok se DF borio za istinu i pravdu protiv nenarodnog režima BEČIĆ i ABAZOVIĆ SU IH NAPADALIda oni šuruju sa DPS-om a na mjihova leđa je izvojevana ova nardna pobjeda koju hoće sad BEČIĆ iABAZOVIĆ da miinimiziraju i oni preuzmu vlast sa DPS-om a sve po nalogu ZAPADA da se uništi pravoslavlje u C. GORI zato MILO I NJEGOV DPS ćute takođe po naalogu ZAPADA počev od izborne noći do danas i rukovode i pljačkaju sve što mogu dok ovi ne stvore vladu a bojim se da neće moći zbog BEČIĆA i ABAZOVIĆA koji rade po nalogu ZAPADA zato i ovi PRELETAČI iz DPS-a to rade po istom nalogu pa me nebi čudilo a i to je ubrzo moguće da MILO pređe u URU a DUŠKO DEMOKRATE sa svim svojim lopovima. Zato pošteni NARODE koji ste glasali NEDEMOKRATE i URLATORE a malo vas je to uradilo a za zlo dovoljno da bi oni ucjenjvali MANDATARA i DF jer da nijeste pogriješile nebi danas imali ove PROBLEME zato se drugi put ispravite a DF NEKA NI SAD NE POKLEKNE.
13.10.2020 14:33
Bivsi demokrata
Bivsi demokrata: Sram Vas bilo I sa njim zajedno. Da nije dzukela nebi radio I uradio tako. On je sve do sad bio posten ,a ostali lupezi. Vi ste gori od njega kad ste nasjeli na njegovu pricu I primili ga u zagrljaj. Jesili mu Becicu rekao "primamo te objerucke sve cemo ti oprostiti" nema kafane danas u kojoj se nekomentarise ova sramota Demokrata. Danas nam se svima gadi na vas I na nas same sto nas napraviste ovcama prijed nego sjedoste u fotelje. Pi I nista drugi.
13.10.2020 15:58
Gaj
Gaj: Da covjek sam za sebe kazem da je danas lopov, a posle nekoliko dana kaze I pristane da je sad majmun stvarno je za psihijatrijsko posmatranje u najmanju ruku. A obavezno bi se morali pregledati I svi vi koji ste njega primili a sa nama se izrugujete. Ovo je pravi primjer kako se vodi politika kod nas. Nijesam mogao zamisliti da ce Demokrate ovakvo nesto uraditi. Nije lud covjek koji vas je jednon glasao, ali bi bio skroz lud kad bi to I drugi put uradio. Sto se mene tice , nikad vise. Vjerovatno vas necu mnogo zabrinuti kao pojedinac, ali velika broj koji su vas glasali isto ce Vam reci. Bruka.
13.10.2020 21:55
Mile
Mile: Nečuh vajnoga predsjednika skupštine aleksu bečića da se oglasijo povodom ove bruke i sprdnje??!očigledno mu ovo sve imponuje!!neka,bice izbora brzo,projċe demikrate kao pozitivna nastave li ovako!!df je institucija-i andrija i pipun i slaven...ma svi!!taki kaki su,ali ovo,ovo nebi dozvolili po cijenu strijeljanja,ovu bruku!!!
16.10.2020 19:26
Dzoni
Dzoni: Jedite kod dzoa
17.10.2020 00:00
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar