Ћирилица Latinica
27.11.2020.
Politika

Đurović o gestu Krivokapića: Diletantski potez mandatara!

Autor: Redakcija 14 Ostavite komentar

Izvršni direktor kompanije Cerovo Goran Đurović rekao je da ga je mandatar Zdravko Krivokapić deset minuta prije konferencije za novinare, na kojoj je predstavio sastav nove vlade, obavijestio da mora izabrati drugog kandidata.
On je za portal "Borba" kazao da na pitanje šta se desilo vezano za njegovu kandidaturu može odgovoriti samo jedno – “da to niko sem mandatara ne zna”.

Krivokapić je na konferenciji za novinare rekao da je kandidat za ministra odbrane profesorica bezbjednosti Olivera Injac.

Đurović kaže da je na poziv Krivokapića i Dritana Abazovića prihvatio kandidaturu za ministra odbrane, “svjestan rizika, izazova i odricanja,a znajući da će morati da ostavi sopstveni biznis i privilegije i posveti se radu u Ministarstvu”.

“Istina je da sam na poziv Dritana Abazovića a kasnije mandatara Krivokapića prihvatio ponudu za ministra odbrane. Kako se još pored svega ja i moja porodica liječimo od Kovida 19 nisam mogao ići za Podgoricu već smo imali telefonsku komunikaciju na osnovu koje sam shvatio da je postignut dogovor. Neposredno prije današnjeg presa me je pozvao Mandatar i dao vrlo nejasan razlog za promijenu odluke. Svaku moju riječ trebalo bi da potvrdi moj drug Dritan Abazovic. Ja nastavljam da se bavim svojim biznisom i društvenom odgovornošću a novoj vladi želim uspjeh u daljem radu”, kazao je on za "Borbu" i dodao:

“Samo 10 minuta prije najavljene press konferencije gospodin Krivokapić me je pozvao i pokušao da pruži neke nejasne razloge zašto mora izabrati drugog kandidata. Da sam znao da kao kandidat figurira i gospođa Injac sa svojom respektabilnom biografijom ne bih ulazio u ovaj pomalo diletantski proces”, kazao je Đurović.

On je rekao da je iznenađen ovakvim postupkom mandatara.

“Imao sam najbolju namjeru pomoći građankama i građanima i državi kako bi se sačuvao građanski koncept drzave Crne Gore. Želim da se zahvalim svim iskrenim prijateljima koji su mi uputili čestitke za najavljeno imenovanje. Vraćam se svome poslu gdje ipak stvari funkcionišu mnogo ozbiljnije i profesionalnine i za mene je ovakav vid angažmana završen”, kazao je Đurović.

("Borba")

Komentari
Vučina
Vučina: Ne znam ko je ta Injac, sve je smiješno i sramotno što je uradio Krivokapic prema tebi,ali realno tek bi bilo pogubno da ti Gorane budes ministar vojni
28.11.2020 12:10
Baranin
Baranin: Ti si Gorane dobar i castan covjek ali nisi ti za to realno tako da ti je ovo jos bolje ovako,imas svoj biznis radis dobro i briga te,makni se od politike ne treba ti to nista da te narod proziva i mrzi,ova nova vlada pu
28.11.2020 12:32
Bilja
Bilja: Jel ovo onaj sto psuje radnike koji mu rade na stovariste, i sve na minimalac prijavljuje??? Jesmo li za ovakve promjene glasali mi??? Da ko ima milione ima jos a narodu minimalac ljudima sa fakultetom da prijavljuju i dalje na minimalac da se psuju radnici ne placa prekovremeno nedobijanje slobodnoga za vjerske praznike, davanje odmora kad poslodavcu odgovara itd itd to su vam svi privatnici u Cg danas i mali i veliki svi copy paste vlast i opozicija. I to je ta istoriska promjena 30.08. E jadan narode svako li se po tebi isprazni a ti se pali na nacionalnost i na druge poklice. Svaki poklic pa i ova gradjanska prica u Cg je samo jedana mantra da se ovakvi jos namlate para ili neki novi kao ovi prije njih. Sve je istro samo dresovi drugaciji ili srb ili cg ili kao eu gradjanstina a svi pljackaju a nama podjele da se zabavimo. NARODE BUDALOOOOOOOO SVI ZAJEDNO.
28.11.2020 13:19
Realno
Realno: Cuveni Djuro guster da bude ministar,on koji je obicni prodavac gradjevinskog materijala i rezervni igrac drps sekte....pa to bi bila super sprdnja!
28.11.2020 13:21
Baranin
Baranin: E moj Djurovicu pa zar si stvarno pomislio da imas kapaciteta da budes ministar,aloooooo ko je ovdje lud
28.11.2020 13:23
Miloš
Miloš: Olivera Injac je atraktivna profesorica na Milovom fakultetu sklona raznim flertovanjima i “ šemama “ sa funkcionerima, i spremna na sve zarad lične koristi. Bila je dugogodišnji član DPS-a sestra Lidija joj je u MUP zaposlena kao visoki funkcioner DPS-a kao i brat Miloš takođe aktivista DPS-a. Eto vam vaših uglednih i visokih stručnjaka...
28.11.2020 13:29
Mico
Mico: Gospodine Djurovicu. Vi kao uspjesan privatnik I covjek od posla, valjda Vam je jasno da se nijeste mogli osloniti na rijeci Krivokapica. Mozda je on I mislio da Vas postavi na to mjesto, po nagovoru Abazovica, ali cim mu je neko but I od Abazovica sugerisao drugacije preinacio je odluku. Po svemu do sada jasno je da ovaj covjek nema snagu da sprovede svoje misljenju do kraja. Od postavljanja na celo liste pa sve do danas ocigledno je da sa njim upravlja neko drugi. Da jedan akademski gradjanin sam sebe ovako izblamira stvarno je bruka.
28.11.2020 13:41
Nole
Nole: Jeli to onaj koji radnike šalje zimi na neplaćeni odmor.
28.11.2020 16:23
Јамес Бонд 007
Јамес Бонд 007: Ђуровићу сви барани знају да си до скоро имао кући на зиду слику Мила Ћукановића, држао си је као икону, крсну славу! Да си истакнути члан секташког друштва Ротари Бар, која је иначе групација барског шљама, браћа Бановић, браћа Гргић, ти, и још многи барски бизнисмени. Трипујете се на илуминнате и масоне... Легендо ти се трипујеш да си ти као масон и сад си у министарству, па није ти ово Америка и није ти ово филм!! Ви као Ротари заједно дајете паре, купујете дрогу од картела у јужној америци, па та роба послије стиже у барску луку бродовима. Шверцери је крију у банане и бродске контењере и на све то ви имате леђа од државе јер си ти као неки министар... ХА ХА ХА па није ти ово серија zero zero zero 🙂 Ради тај бизнис који имаш и цијени тај народ који ти ту ради, јер као што видиш ово би ти могло бити на наук, долазе нови људи на власт тако да и то што имаш можеш да изгубиш, а све се зна ко шта ради, и како ради!
28.11.2020 19:48
Baranin za dzejms bonda
Baranin za dzejms bonda: Ti si jedan teski bolesnik i treba da se lijecis bijedo jedna ljubomorna,
30.11.2020 09:47
Sutomorcanin za Jems Bonda
Sutomorcanin za Jems Bonda: Bonde ne mlatti kad ne poznajes ni Durovica ni siatem poslovanja Ceroca
30.11.2020 13:00
Aco Za Bonda
Aco Za Bonda: A što fali Djurovicu, Banovicima? Sram te i stid bilo,izjede te zavist i ljubomora, pi!
30.11.2020 20:14
Nacionalista za Bonda
Nacionalista za Bonda: Bravo ljudino!!! Ovi sto te sad prozivaju su sigurno dpsovci pa ga brane sada. Mozda su i zaposljeni kod ovih biznismena. Pa eto i Buksovci su se posprdali sa Djurovicem. Bravo majstore dobar komentar si ostavio
01.12.2020 08:15
Нациомалиста
Нациомалиста: Цакан, Ђуровић и Абазовић су били позитивна цг. Цакану није старно да издаје било коју страну тако да је и ово била нека од њихових игара да се увале у владу па да се послије Цакан кандидује градоначелника. Боље што овај Ђуровић није постао министар јер би га суграђанин превеслао и издао као и Калинића кад му затреба!
01.12.2020 08:19
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar