Ћирилица Latinica
08.05.2018.
Politika

Šćepanović ("Biram Bar"): Kulturom da se bave profesionalci

Autor: Redakcija 4 Ostavite komentar

Lista "Radomir Novaković Cakan – Biram Bar" predstavila je svog odborničkog kandidata Miliju Šćepanovića,  navodeći u saopštenju da je sigurna da su baš kandidati te grupe građana "nešto što zaslužuje pažnju građana Bara".

Iz ove liste dostavljeno nam je saopštenje slećeg sadržaja:

Milija Šćepanović, rođen u Baru, Šušanjanin. Osnovnu i srednju školu završio u Baru. U Beogradu diplomira filmsku i TV režiju u klasi prof. Slobodana Šijana. Autor je više kratkometražnih igranih i dokumentarnih filmova, pozorišnih predstava, radio drama i televizijskih emisija svih formata.

Radio je kao pomoćnik režije na dugometražnim filmovima najznačajnijih jugoslovenskih autora: Slobodana Šijana, Srđana Dragojevića, Miloša Radivojevića itd.

O svom učešću na listi Milija Šćepanović kaže: BIRAM BAR jer želim mnogo više kulturnih dešavanja u gradu. Želim bioskop koji radi preko zime, želim koncerte na otvorenom, želim pozorište. Želim multifunkcionalni amfiteatar u Šušanju, želim Stari Bar kao likovnu koloniju prepunu slikarskih ateljea.

Želim da se prvi filmski studio u Crnoj Gori izgradi baš u mom gradu. Želim da se kulturom bave isključivo kulturni radnici. Želim da Baranima donesemo kulturu “na noge”!

Komentari
Tibor- Barska riznica
Tibor- Barska riznica: Moj Milija, iz dobre si kuce, ali da ti je pokojni otac ziv odrekao bi se kad bi vidio ko te predvodi. Ti si obrazovan momak, ne treba ti da budes dekor neobrazovanim buzdovanima koji su se obogatili zna se kako i htjeli bi da zastite kroz osvajanje vlasti nelegalno steceni kapital.
09.05.2018 01:18
Pribor - Barska udica
Pribor - Barska udica: Kao neko ko piše to što piše, da navodno poznaje roditelja ovog momka, trebao bi da imaš makar osnovne kulture i da poštuješ njegov izbor a ne da namećeš svoj uz insinuacije bez argumenta kako je ko stvorio to što ima! Mora da te boli što tebe Cakan nije zvao da "izigravaš dekor"? Možda i jeste, al ti ponudio da budeš otirač, jer sa ovakvim komentarima možeš samo to i biti, Tibore pribore moj ...
09.05.2018 02:35
Tibor - Barska riznica
Tibor - Barska riznica: Moj Pribore, moja muko, za tobom bih sad zakuk'o. Otkud ti moj Pribore ? Koliko sendvica si dobio od buzdovana da komentarises ?
10.05.2018 22:41
kkk
kkk: Milija Scepanovic jeste rodjen u Baru, ali nije Baranin, niti mediteranac, samo prezime mu kazuje odakle je, uz svo postovanje.
11.05.2018 14:58
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar