Ћирилица Latinica
18.10.2018.
Sport

Poraz košarkaša Mornara, Pavićević kritikuje zbog neorganizovane igre

Autor: Redakcija 6 Ostavite komentar

Košarkaši Mornara nisu uspjeli da naprave iznenađenje u "Topolici". Poraženi su od favorizovane Unikahe (85:96) u trećem kolu grupe D Evrokupa.

Tako je euforija nakon trijumfa nad Partizanom splasnula.

Šef stručnog štaba aktuelnog šampiona Crne Gore  Mihailo Pavićević ključ neuspjeha vidio je u neorganizovanoj igri svojih izabranika.

Ističe da je u najavi meča upozoravao igrače "da moraju da budu veoma pametni protiv ovakve ekipe".

"Unikaha ima iskustvo, veliki kvalitet i kada protiv takvog tima početne da igrate neorganizovanu košarku, odmah budete kažnjeni. Tako je i bilo. Bili smo u igri prvih 15 minuta, igrali smo pametno, i znali smo kako da igramo u napadu. Sve je bilo dobro. Nakon toga su u pet narednih napada igrači pokušali nešto na svoju ruku, a košarka se ne igra jedan protiv pet, zbog čega smo bili kažnjeni, jer je Unikaha na odmor otišla sa 10 razlike", kaže  Pavićević.

 

"Pokazali smo danas da možemo da igramo protiv veoma dobre ekipe. Moramo se podići, korak po korak, nakon dvije uzastopne pobjede, prilično sam zadovoljan određenim periodima meča protiv Unikahe" - kazao je Pavićević, uvjeren da će njegovi košarkaši biti u sve boljoj formi u nadmetanjima koja ih očekuju.

Komentari
legionar
legionar: A cijeli život pobjeđuje neorganizovanom i divljom igrom. Sad mu kao to neodgovara. Španci su igrali sa pola snage i dobro su prošli ova legija stranaca iz Bara.
18.10.2018 11:03
Eto tako
Eto tako: Mornar je divlja ekipa cija se igra svodi na jurnjavu i ispucavanje za tri poena,pa sto bude....nema tu neke smislene taktike,jer ekipa nema trenera nego kvazi trenera!
18.10.2018 14:06
SrbIN
SrbIN: Dps privatni tim koji bi bez Srba:Vranjesa,Micovica,Lukovica i Rebica lagano ispao iz lige.
18.10.2018 14:08
za srbina
za srbina: Sve li ti znas srbine, okle ti znas da su Micovic i Vranjes srbi, jesi li im bio na krstenju, s'edi jado jadni, zamisli ti odredjujes kvalitet nekog tima po nacionalnosti, a sto onda reci za Zvijezdu dje je 80 postto igraca Crnci i ostali stranci, e koliki je tvoj koificijent inteligncije ., vama su sve DPS timovi, DPS nije sam dosao na celo ove drzave nego ga bira narod, kad vidimo kakvi ste vi posrbice ne daj boze da glasamo koga drugog, bruke.
19.10.2018 09:33
za legionara
za legionara: A legionare znas li ti mozda neki tim koji nije legija stranaca, Mornar i najmanje ima tih stranaca, evo 2 srbina su jedini pravi stranci
19.10.2018 09:35
Za dudukljana
Za dudukljana: Vranjes je Srbin rodjen u Sanski Most,a Micovic Srbin rodjen u Beograd jel ti sad jasno jado milogorski?
19.10.2018 13:11
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar