Ћирилица Latinica
08.05.2024.
Политика

Кнежевић: Нема те привилегије која ће ме натјерати да признам тзв. Косово и подржим Резолуцију о Сребреници

Аутор: Редакција 3 Оставите коментар

Предсједник Демократске народне партије Милан Кнежевић саопштио је да се нигдје није обавезао да ће, како је казао, „по стоти пут гласати за Резолуцију о Сребреници“.

„Нисам се обавезао да признам тзв. државу Косово и никад је нећу признати. Нема те министарске фотеље, тог приватног авиона или дуплекса у Дубаију који ће ме натјерати да ја признам тзв. државу Косово“, казао је Кнежевић.

Додаје и да је то саопштио премијеру Милојку Спајићу.

„Исто тако сам му саопштио да као што ја не тражим да Ник Ђељошај или било ко други од мојих албанских колега које изузетно поштујем ради нешто што је у супротности са интересима албанског народа, немојте ни мени да ударате ћушке над главом да ја нешто прихватам да се посипам пепелом и да нонстоп прихватам туђе кривице“, казао је Кнежевић.

Додаје да у споразуму нигдје не пише да се то потенцира и да се Срби прогласе за геноцидан народ.

„Нигдје ни не пише да треба да гласамо за Резолуцију о Сребреници. Да је то писало, ја никад не бих потписао тај споразум“, закључио је Кнежевић.

Коментари
Mile
Mile: Ovaj tavariš juri prema EU.Kreće se velikom brzinom pazite da vas ne pregazi
08.05.2024 17:16
гаврило
гаврило: Али нису сви као ти, зато нам и иде овако: СВЕ ЗА ФОТЕЉУ!!!
09.05.2024 04:00
Za.Milana vragolana
Za.Milana vragolana: Milane srbine umjesto sto palamudis reci ti nama otvoreno bez uvijanja u kolko CG bude za da li si ti i ovi tvoji velje srbi spremni da napustite vladu i fotelje e to je ono sto nas interesuje a ne oces li ti glasati ili neces ajde sokole reci cekamo te i tebe i vojvodu i ostake da vidimo kakav ste karakter.
09.05.2024 11:16
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
barskiportal@gmail.com

Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar