Ћирилица Latinica
25.12.2023.
Спорт

Никола Јоветић освојио и "Трофеј Београда"

Аутор: Редакција 2 Оставите коментар

Седамнаестогодишњи кик-боксер из Сутомора Никола Јоветић, на крају године, освојио је и традиционални кик - бокс турнир "Трофеј Београда" у дисциплини Low Kick категорија -67кг,конкуренција старији јуниори. 

У финалном мечу он се минулог викенда састао са одличним борцем, чланом кик бокс клуба "Победник 021" из Новог Сада, Михајлом Мандићем. Побиједио је Јоветић убједљивом судијском одлуком.

Подсјетимо, у октобру се Јоветић попео на трон и на Опен Балкан турниру у Тешњу (БиХ). У априлу ове године Јоветић је постао првак Црне Горе у својој категорији, прошлогодишњи је освајач бронзане медаље на Свјетском првенству у Италији, а 2021. се окитио и титулом најбољег на Балкану.

Млађани Сутоморанин  иначе наступа за два клуба - Стругар Тим из Црне Горе као и за СД-Kомбат из Смедерева.

Никола је и овога пута истакао велику захвалност свом спонзору ЦЕДИС-у, као и Економској школи у Бару,разредној Исмети Дабовић и осталим професорима који имају разумијевања за његова такмичења и тренинге.

Посебну захвалност, како каже, дугује тренерима Дејану ПавићуИвану Стругару и Илији Илићу. 

"Овај трофеј и ову побједу посвећујем свом недавно,прерано, преминулом куму Бранку Гачевићу - познатом смедеревском боксеру и легенди града Смедерева" - казао је Јоветић након што се у главном граду Србије нашао на побједничком постољу.

Коментари
Oooo
Oooo: Svaka cast
25.12.2023 16:03
olja
olja: ubedljivo ali 2:1, odličan borac sve pohvale....
26.12.2023 12:58
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
barskiportal@gmail.com

Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar