Ћирилица Latinica
25.04.2023.
Спорт

Јоветић шампион Црне Горе

Аутор: Редакција 2 Оставите коментар

Сутоморанин Никола Јоветић (16), постао је првак Црне Горе у кик - боксу, low kick категорији до 67 килограма. Овај члан Стругар клуба из Подгорице и репрезентативац Црне Горе у финалу је тријумфовао над 18-годишњим Фаруком Дацићем из подгоричког Аристон.

Дацић је иначе освајач бронзе на ЕП 2021 године, док је Јоветић крајем прошле године освојио бронзу на Свјетском првенству у Италији, у надметању преко 2.000 кик- боксера.

Титула најбољег у држави Јоветићу утолико више значи ако се зна да је тек прије двадесетак дана скинуо гипс са руке. Млађани Сутоморанин је 2021. био и првак Балкана у својој категорији. Као и увек скроман, он је за "Барски портал" казао да су за његов резултат најзаслужнији тренери Иван Стугар, Дејан Павић и Пеђа Ђурковић.

Такође, Никола се захваљује на разумијевању  својој разредној Исмети Дабовић у барској Економској школи, као и свом спонзори - фирми ЦЕДИС.

Коментари
Oooo
Oooo: Svaka cast
25.04.2023 23:42
BUBULEJA
BUBULEJA: Bravo mali svaka cast samo naprijed volju imas ko da te nauci takodje rezultati moraju da dodju.Vidite kakvo smo mi bolesno drustvo sport u drugom planu nema komentara Cakan sa oprostenjem prdne samo se redjaju komentari potpuno beznacajna licnost.Cega se pametan stidi budala se ponosi.
26.04.2023 12:48
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
barskiportal@gmail.com

Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar