Ћирилица Latinica
14.04.2024.
Политика

НСД: Поздрављамо хапшење, на ред да дођу и налогодавци!

Аутор: Редакција 0 Оставите коментар

Нова српска демократија поздравља заједничку акцију СДТ и СПО током које су рано јутрос ухапшени Миливоје Катнић и Зоран Лазовић, а коју је јавност послије свега онога што су читали у медијима очекивала и раније, саопштио је портпарол НСД-а Мирко Миличић.

“Наша странка и некадашњи Демократски фронт су били жртве и највећи борци против политичког прогона који је извршавао двојац Катнић-Лазовић, те смо увјерени да ће се током истраге и даљег процеса потврдити да су налогодавци тог прогона били управо челни људи бившег режима и да ће правда закуцати и на њихова врата”, рекао је он.

Према његовим ријечима као људима који се годинама боре за правду, ова данашња акција служи као доказ исправности њихове идеје и важност избора нових људи у тужилачкој организацији.

“Данашње тужилаштво, које је недавно добило и новог ВДТ-а, ће радити искључиво по слову закона и очекујемо да ће у једном максимално транспарентном процесу доказати шта је радио двојац Катнић – Лазовић и њихови ментори. Нико не жели да им се дода грам одговорности више него што су је имали, али исто тако ни да им се било које кршење закона и злоупотреба заборави и прећути. Вријеме монтираних и измишљених процеса је прошлост, нова Црна Гора заслужује да види истину и правду на дјелу”, закључио је он.

Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
barskiportal@gmail.com

Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar